Categories: locaties, SKP13

SKP 13

SKP 13 is gelegen aan de Wim van Aalststraat en is een zijstraat van de Gravenberchstraat wat dichtbij het Academisch ziekenhuis, het Diaconessenhuis en het stadscentrum ligt. Het heeft vier kamers. Het ligt in een rustige goed onderhouden wijk.

Het pand is volledig ingericht. Het heeft twee algemene badkamers en twee algemene toiletten beschikbaar. In de algemene keuken zijn de volgende items aanwezig; een eettafel met stoelen, een koelkast, een magnetron een elektrische kookplaat en een broodrooster. Het heeft een volledig ingerichte gezellige huiskamer met een bank, een tafeltje en een televisie. Ook zijn er twee balkons aanwezig waar je heerlijk kunt relaxen. Ook kan men gebruikmaken van de wasmachine die er aanwezig is. Elke kamer is voorzien van een éénpersoonbed (m.u.v. kamer WEST. Deze heeft een tweepersoonsbed en een ventilator), kledingkast, nachtkastje, bureau met stoel, een klamboe en een wasmand.

Op het terrein is camerabeveiliging aanwezig.

Adres:
Wim van Aalststraat 18

Aantal kamers:
4

Ligging
 • Het historisch stadscentrum van Paramaribo en de uitgaansgelegenheden zijn binnen 10 minuten bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de taxi en met de fiets circa 15 minuten.
 • In de directe omgeving (loop- e/o fietsafstand) bevinden zich diverse voorzieningen zoals ziekenhuizen (Het Diakonessenhuis en Academisch ziekenhuis), basisscholen, middelbare scholen, kinderhuizen, zwembaden, broodbakkerij, internet cafe, diverse eetgelegenheden, supermarkten, groente- & fruitzaken, geldwisselkantoor, busroutes, Bureau voor Openbare Gezondheid zorg (BOG), Kamer van Koophandel & Fabrieken (KKF).


 • Klamboe
  Eenpersoonsbed
  Schoonmaak op de kamer
  Warm/Koud water
  Wifi Internet
  Kledingkast
  Nachtkastje
  Bureau met stoel
  Beveiliging
  Twee badkamers en toiletten
  2x Balkon
  woonkamer