Categories: locaties


SKP 2

Dit studentenhuis beschikt over 2 kamers die volledig ingericht zijn. De kamers zijn voorzien van airconditioning, klerenkast, bed, bureau en stoel. Verder is er een terras waar u kunt genieten van de opkomende zon. Verder kunt u gratis gebruik maken van het internet (WiFi).

Het huis heeft 1 douche (warm en koud water) en 1 toilet. Verder is er een keuken met gasfornuis, oven, magnetron en koelkast. Aan de voorzijde van het gebouw is er een terras. Wekelijks wordt er schoongemaakt. Men kan gebruik maken van de wasmachine. Het is ook mogelijk om tegen een extra vergoeding kleren te laten wassen.

In de algemene ruimte is er een televisie, 2 banken en een tafel beschikbaar.

Verder is er gratis draadloos internet beschikbaar. Dagelijks zijn er medewerkers in het kantoor aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. In het kantoor kan tevens tegen een vergoeding geprint worden.

Bij aankomst ontvang je baddoeken, lakens, kussenslopen en overtrekken. (geld alleen voor Appartement A). Elke kamer is voorzien van de volgende zaken: verlengsnoer (stroom is 110v, Europese stekkerdozen), bed (twijfelaar 140 x 200), kledingkast en een handdoekenrek.
Adres:
Richardstraat 11

Aantal kamers:
1x 2 kamer appartement

Ligging
 • Het historische stadscentrum en de uitgaansgelegenheden zijn binnen tien minuten te bereiken met zowel het openbaar vervoer (bushalte aan de kwattaweg ca. 250m) als met de taxi, met de fiets circa 15 minuten.
 • Ook de grootste mall van Suriname, de moderne Hermitage Mall (circa 15 minuten met de fiets), met zijn vele winkels, apotheek, wisselkantoor, eetgelegenheden en bioscoop is per taxi/bus in minder dan 10 minuten te bereiken.
 • Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en de Anton de Kom Universiteit zijn slechts op 300 meter afstand van het huis verwijderd.
 • Op loopafstand is er een supermarkt, bakkerij, groenteboer en slagerij te vinden.

 • Airconditioning
  Warm/Koud water
  Wifi Internet
  TV